Дијагноза и третман
Соодветна дијагноза е суштинска за третманот на вашиот миленик
Нудиме паразитска дијагностика и лабораторија. Отоскопски прегледи со современи и модерни инструменти во чекор со модерната ветеринарна медицина.
Превентива
Превентивните прегледи се клучни за здравјето на вашиот миленик
Заштитете го здравјето и квалитетот на живот на вашиот миленик со барем еден до два систематски прегледи годишно кај вашиот ветеринар. Повелете кај нас на бесплатен преглед на вашиот миленик.
Идентификација и микрочипови
Пронајдете го вашиот изгубен миленик
Издавањето на пасош и инсталација на микрочип во вашиот миленик, не само што е ваша законска обрска, туку и начин лесно да го пронајдете миленикот доколку се изгуби.
Убави и од внатре и од надвор
Редовен груминг не е само вашиот миленик да изгледа добро
Редовниот груминг е еден од најосновните и најважните чекори во одржувањето на неговото здравје. Тоа е најраната можност за откривање на мали проблеми со здравјето на вашиот миленик пред истите да станат големи
Аптека и пет шоп
Од се по нешто за секој од вашите миленици
Широка палета на лекови, препарати, галантерија и храна за вашиот миленик по цена за сечиј џеб. Дојдете и уверете се...
Хотел за мачки
Можност да патувате без да се грижите за вашиот миленик
...

Мачки

За некои мачката е идеално домашно милениче кое е независен пријател

Детали

Кучиња

Кучињата како најдобар пријател на човекот

Детали

Глодари

Глодарите во улога на забавувач во Вашиот дом

Детали

Птици

Птиците се повеќе од миленици. Тие се одлични придружници и добри се за вашето ментално и физичко здравје

Детали

Рептили

Рептилите стануваат се попопуларни домашни миленици...

Детали

Советодавство

Бесплатни совети за нашите клиенти

Повеќе

Систематски преглед

Првиот чекор кон добро здравје е рутински (систематски) преглед

Повеќе

Вакцинација

Кога не знаете кога треба да го однесете вашето куче или маче кај вашиот ветеринар за редовна заштита

Повеќе

Идентификација

Пронајдете го вашиот изгубен миленик

Повеќе

Хигиенско шишање

Грижа за хигиената на вашиот миленик

Повеќе

За нас...

Интегриран холистички пристап кон пациентот

Детали

Пет шоп

Пет шоп @ HappyPet

Детали

Нашите услуги

Медицински и советодавни услуги за општата благосостојба на вашите миленици

Детали